beats by dre cheap

79 - Weekly trend report! #2

Evo i mene nazad sa novim sedmičnim reportom! Ove sedmice ima dosta simpatičnih i unikatnih stvari koje mogu uljepšati svaki outfit i učiniti ga originalnim!

Prošarane torbice
Striped iliti prošarane torbice su veliki IN! Uz njih možete nositi jednostavne jednobojne outfite jer su ove torbice same po sebi upečatljive.

007
Bijele platforme
Ništa neće naznačiti dolazak proljeća kao simpatične i seksi bijele platforme! Ne moraju to biti sandale, sada su IN i tenisice koje je originalno ''izmislila'' dizajnerica Stella McCartney.

008


Svilene suknjice

Lagane, jednostavne, možete ih nositi sa običnim topovima, majicama, košuljama, pa ako znate dobro iskombinovati - i sa džemperčićima!
009


Cage sandale

 Iskreno, ne znam kako da prevedem 'cage' nego kao 'kavez' , jer su ove štikle i sandale prošarane kajšićima pa podsjećaju na kavez. Zaista su simpatične, dobre su pogotovo za one party noći kad se uživa i pleše
!
010


Jakne od tvida
 Zaista su simpatične i podsjećaju (i izgledaju) dosta kao blejzeri, s tim što je materijal (tvid) malo drugačiji i originalniji. Definitivno su na mojoj šoping listi!
011

Plavi lak za nokte
Metalik, tamni ili ne, na vama je da birate! Plava na noktima se opet vraća i biće tu dugo, dugo!

Fashionology and beauty tips!
http://glamsquad.blogger.ba
05/04/2013 19:54