Fashionology , beauty tips , great advice : all in one place! Welcome :)
Iznesi svoje mišljenje ovdje.

Aloha blogeri! Ja sam samo jedna od hiljade djevojaka koja redovno prati modna dešavanja po svijetu, koja prati trendove i ne voli sebe zvati 'robinjom' mode.
Ja sam veliki realist, iskrena osoba i koliko ja smatram , pouzdana. Očito je šta volim , a šta ne volim , ostavićemo za neki drugi blog, ako ikad bude napravljen.
Ukoliko imate neka pitanja , želite savjet, komentar, mišljenje ili jednostavno imate neku temu ili ideju o čemu da bude moj sljedeći post, javite mi se u inbox, odgovaram svima i rado prihvatam čak i kritike, a o pohvalama i da ne pričam :P

~Ne posjedujem nikakve slike i ne zahtjevam od vas da ih 'ne preuzimate', ali se iskreno nadam da niko neće kopirati sadržaj ili teme ovog bloga.
Hvala na razumijevanju,
xoxo

05.04.2013.

79 - Weekly trend report! #2

Evo i mene nazad sa novim sedmičnim reportom! Ove sedmice ima dosta simpatičnih i unikatnih stvari koje mogu uljepšati svaki outfit i učiniti ga originalnim!

Prošarane torbice
Striped iliti prošarane torbice su veliki IN! Uz njih možete nositi jednostavne jednobojne outfite jer su ove torbice same po sebi upečatljive.

007
Bijele platforme
Ništa neće naznačiti dolazak proljeća kao simpatične i seksi bijele platforme! Ne moraju to biti sandale, sada su IN i tenisice koje je originalno ''izmislila'' dizajnerica Stella McCartney.Svilene suknjice

Lagane, jednostavne, možete ih nositi sa običnim topovima, majicama, košuljama, pa ako znate dobro iskombinovati - i sa džemperčićima!
009


Cage sandale

 Iskreno, ne znam kako da prevedem 'cage' nego kao 'kavez' , jer su ove štikle i sandale prošarane kajšićima pa podsjećaju na kavez. Zaista su simpatične, dobre su pogotovo za one party noći kad se uživa i pleše
!
010


Jakne od tvida
 Zaista su simpatične i podsjećaju (i izgledaju) dosta kao blejzeri, s tim što je materijal (tvid) malo drugačiji i originalniji. Definitivno su na mojoj šoping listi!
011

Plavi lak za nokte
Metalik, tamni ili ne, na vama je da birate! Plava na noktima se opet vraća i biće tu dugo, dugo!


Za pozadinu se zahvaljujem honeeybee :)
45530 stilista.