31 – 9 prečica do boljeg izgleda!

PRONAĐITE SVOJE BOJE
Profesionalni šminker Sonja Kašuk kaže da je odnos koji se šminkom postiže između očiju i usana ključ atraktivnog izgleda. „Boje treba da budu moderne, ali ne previše trendi“, tvrdi ona. Dobitna kombinacija su „smoki ajs“ u braon tonovima i roze ruž za usne.

BUDITE LEŽERNIJI
Štos je da djelujete savršeno prirodno, onako izgleda Eva Longorija Parker. „Ne morate da budete cakum-pakum od glave do pete da biste bili ozbiljno shvaćeni“, kaže stilista Peti Vud. „Slobodno siđite sa štikli od 12 centimetara, a pustite kosu da leprša.“

NE ŠTEDITE PARFEM
Žena koja nosi brendirane naočare, veliku torbu za laptop i uvijek ima dobru frizuru nikada ne štedi parfem. Čak i kada vikendom obuče majicu i farmerke, iza nje će ostati oblak mirisa. Po tome se prepoznaje uspješna, samosvjesna i moderna žena.

KORISTITE LAK ZA KOSU
Ovaj nepravedno potcijenjeni proizvod garantuje dobru frizuru svakoga dana, kaže frizerka Sara Potempa. „Ako vam je kosa prljava ili slaba, poprskajte je lakom pri korenu i sušite fenom nekoliko sekundi; kovrdže ćete najbolje ispraviti ako lak poprskate direktno na četku.

UKRASNE GUMICE SU IN
Ako želite da vežete konjski rep, upotrijebite neku interesantnu šnalu za kosu ili ukrasnu gumicu, s perlicama na primer. Ako ne stavite običnu gumicu, vaš mladalački stajling poprimiće sofisticiranu notu.

PEGLAJTE KOSU
Bilo da na posao idete autom ili gradskim prevozom, uvek može da vas uhvati kiša i pokvari vam frizuru. Stilista Dejvid Evađelista predlaže da u svom ormariću na poslu uvijek imate peglu za kosu – to je sjajna prva pomoć.

NAUČITE DA SE PUDERIŠETE
Kada profesionalni šminkeri govore o savršenom tenu, misle na majstorski nanesen puder. Za početak treba da znate da postoje puderi za različite tipove kože, pa prema tome i treba da ih birate. Nakon što nanesete puder, koža lica ne smije da bude previše vlažna, niti presuha, a posebno pazite da slojevi pudera ne budu primjetni.

PRIUŠTITE PROFESIONALNI MANIKIR
Nenjegovani nokti uvijek asociraju na nemar i lijenost. Kako biste uvijek imali uredne ruke i sređene nokte, bez obzira na sve kućne poslove koje usput obavljate, neka vam stručnjak izlije nokte gelom. Tako ćete bez po muke čitavog mjeseca imati perfektne nokte.

NEK VAS SUNCE BUDI
U savršenom svijetu budili biste se bez sata, naspavani i sveži. Statistika, međutim, kaže da više od 70 odsto ljudi ne spava dovoljno. Kako ne biste ustajali mutnog pogleda, ne treba da spavate sa spuštenim roletnama. Mnogo ćete se bolje osećati ako vas probudi sunčeva svjetlost nego iritantni zvuk sata. 

numerouno
Everything you need is on my blog! If you want to tell me someth in private, just go ahead, send me a private message. And this is MOSTLY girls blog where you can find beauty,makeup,fashion tips!

Komentariši