Fashionology , beauty tips , great advice : all in one place! Welcome :)
Iznesi svoje mišljenje ovdje.

Aloha blogeri! Ja sam samo jedna od hiljade djevojaka koja redovno prati modna dešavanja po svijetu, koja prati trendove i ne voli sebe zvati 'robinjom' mode.
Ja sam veliki realist, iskrena osoba i koliko ja smatram , pouzdana. Očito je šta volim , a šta ne volim , ostavićemo za neki drugi blog, ako ikad bude napravljen.
Ukoliko imate neka pitanja , želite savjet, komentar, mišljenje ili jednostavno imate neku temu ili ideju o čemu da bude moj sljedeći post, javite mi se u inbox, odgovaram svima i rado prihvatam čak i kritike, a o pohvalama i da ne pričam :P

~Ne posjedujem nikakve slike i ne zahtjevam od vas da ih 'ne preuzimate', ali se iskreno nadam da niko neće kopirati sadržaj ili teme ovog bloga.
Hvala na razumijevanju,
xoxo

11.09.2012.

01 - Starter

Evo drage moje ja se vama vratila! Nažalost , iz nekih privatnih razloga sam morala obrisati blog i prekinuti pisanje na mjesec-dva (možda i više) , ali sam tu opet , s' ogromnom željom da ponovo pišem i da se svi zajedno čitamo! Moj stil i to se nije moglo puno promjeniti , ali sam puna novih ideja i novih stvarčica koje želim podijeliti s' vama ! Nadam se da vam je drago što sam se vratila (sigurno ne kao što je meni , haha ) ali isto tako se nadam da ćete uživati čitajući moj blog i da mi ništa nećete zamjeriti. Šaljeeeeem vam veliku pusu i ubrzo počinjem sa pisanjem !
Vaša Numerouno.Za pozadinu se zahvaljujem honeeybee :)
45990 stilista.